Смачний і простий рецепт салату Олівє на Новорічний стіл 2020

І знову привіт!! І знову говоримо про новорічне меню, і власне кажучи про салаті Олів’є. Новий рік 2020 наближається і ми будемо зустрічати рік металевої (залізної) Щури. А це означає, що і страви за святковим столом повинні повністю відповідати смаковим пристрастям цього милого тварини.

А наш відомий по всьому світу салат якраз повністю підходить. Тому давайте детальніше розберемо всі нюанси приготування страви.

Олів’є на Новий рік 2020: рецепт з фото ілюстраціями салату в рік Металевої Щури

Будемо готувати нашу страву за класичним рецептом, використовуючи м’ясо, основні овочі, майонез і зелень. Для вас докладна інструкція приготування цієї чудової закуски. І до речі кажучи, рік Земляного Жовтої Собаки — це символ благополуччя і щастя, турботи і відданості, господарської домовитості і достатку, тому новий рік принесе всім любов і всілякі блага.

Інгредієнти:

  • М’ясо відварне нежирне — 600 гр.;
  • Картопля — 6 шт.;
  • Огірок солоний — 4 шт.;
  • Горошок консервований — 1 банка;
  • Майонез для заправки;
  • Зелень для прикраси.

Спосіб приготування:

Овочі повинні бути відварені, охолоджені і почищені. Яйця зварені круто, також повинні бути охолодженими і почищеними. М’ясо відварене в підсоленій воді. Горошок необхідно відкинути на сито і усунути зайву воду.

Після того, як підготували усі продукти беремо картоплю й нарізаємо на маленькі кубики і кладемо в чашу.

Моркву теж нарізаємо і відправляємо до картоплі.

М’ясо ріжемо на невеликі шматочки, додаємо до овочів.

Тепер дрібно поріжте солоні огірочки, відіжміть і покладіть в чашку до вже нарізаним продуктів.

Яйця порізати кубиками або просто подрібніть виделкою.

Потім кладемо зелений горошок.

Посоліть за смаком, заправити майонезом і добре перемішайте.

Загрузка...

Рецепт святкового салату Олів’є без яєць на Новий рік

А знаєте яка думка прийшла мені в голову?! Як же бути тим людям, які вегетаріанці або просто сидять на дієті, як же їм зустрічати цей зимовий свято без традиційного блюда?!Виявляється, немає місця для смутку, цю закуску роблять і без яєць і м’яса. Не вірите?! Дивіться самі!! До речі, кажуть, що смак страви виходить просто незрівнянним.

Дивіться також:  Покроковий рецепт салату цезар з куркою

Це цікаво!! Олів’є без яєць називають «веганским» або «вегетаріанським».

А щоб наш улюблений салат підкорив всіх гостей, оформіть його у вигляді кільця, поставивши в центр склянку, а всю масу сформуйте по колу, враховуючи діаметр тарілки. Потім приберіть склянку, зверху посипте січену зелень кропу або петрушки, зробіть фігурки з овочів, наприклад зірочки і оформите страву, посипавши дрібно натертим сиром горошком і кукурудзою.

На цьому все!! З наступаючим Новим Роком!! Щастя і Кохання!! 😉