Сирники із сиру — 5 покрокових рецептів сирників на сковороді

Здравствуйте мої дорогі читачі!! А чи подобається вам сир?? Я от наприклад не дуже люблю цей корисний продукт, але от якщо їсти його не в чистому вигляді, а в якомусь виробі, то чому б і ні!! Таким смачним десертом можуть стати сирники. Цей варіант страви рятує мене, коли донька вдома, а не в садку і всі каші набридли, а ось сирні кульки розлітаються!!

Ми вже з вами обговорювали основні секрети приготування пишних сирників, готуючи їх на сковороді в духовці і мультиварці. Сьогодні ж будемо пекти їх тільки на сковороді з цікавими доповненнями в інгредієнтах.

Сирники із сиру — покроковий рецепт з фото-ілюстраціями

Звичайно ж, я не могла не написати рецепт класичного приготування сирників. Такий спосіб відомий багатьом, він дуже простий і я люблю подавати сирники зі сметаною. А для різноманітності виявляється до продуктів можна додавати свіжий лук і кріп, я навіть і не знала, але от коли писала вам свою добірку знайшла приготування саме з такими інгредієнтами, ділюся рецептиком з блогу https://zdorovakrasiva.com/syrniki-iz-tvoroga-na-skovorode-3-recepta.html з вами, оцініть цікаву варіацію випічки.

Нам знадобиться:

  • Сир — 300 гр.;
  • Борошно — 4 ст. л.;
  • Яйце — 1 шт.;
  • Цукор — 1-2 ст. л.;
  • Сіль — 0,5 ч. л.;
  • Рослинне масло.

Спосіб приготування:

1. Сир необхідно покласти в глибоку чашу, посолити і підсолодить. Робіть це на свій смак. Вбийте одне яйце.

2. Все ретельно перемішайте ложкою. Необхідно, щоб вийшла однорідна маса.

3. Борошно додавати поступово, постійно перемішуючи. Тісто має вийти густим.

4. Мокрими руками зробіть колобки з підготовленої маси. На розігріту сковороду з олією викладаємо наші заготовки.

5. Смажимо з двох боків до утворення золотистої скоринки.

Дивіться також:  Курка з хрусткою скоринкою. Рецепти з фото

6. Викладаємо на тарілку і даємо трохи охолонути. Приємного апетиту!!

Загрузка...

Пишні сирники. Готуємо з сиром як у садку

Приготування цього доповнення до сніданку, обіду або десерту до чаю, не займає багато часу, хвилин 20 від сили. Я люблю солодкі сирники з варенням або згущеним молоком. У цьому рецепті традиційний десерт ми доповнимо молочним соусом, завдяки ніжною підливі, смак страви віднесе вас у дитинство. Всі хто ходив в дитячий садок оцінять такий метод готування.

Нам знадобиться:

  • Сир — 300 гр.;
  • Яйце — 1 шт.;
  • Цукор — 2 ст. л.;
  • Сіль — пучку;
  • Борошно — 2 ст. л. (+ 2-3 ст. л. для панірування);
  • Рослинна олія — 50 мл

Для молочного соусу:

  • Молоко — 250 мл;
  • Борошно — 10 гр.;
  • Вершкове масло — 10 гр.;
  • Цукор — 30 гр.;
  • Ванілін на кінчику ножа.

Спосіб приготування:

1. Візьміть дрібнозернистий сухуватий сир, ретельно розімніть його з допомогою ложки.

2. Додайте цукор, сіль, борошно і сире яйце.

3. Добре перемішуємо до отримання однорідної маси.

4. На плоску тарілку насипаємо борошно, викладаємо невелику порцію сирної маси і обвалюємо заготовку в борошні. Зробіть пишну корж. З усього тесту робимо такі сирники.

5. На розігрітій сковороді смажимо вироби по 3 хвилини з кожного боку до рум’яності. Потім доводимо до повної готовності протягом пари хвилин, при цьому збавивши вогонь до мінімуму.

6. Тепер займемося приготуванням молочного соусу. В каструлі розтопіть вершкове масло на повільному вогні. Додайте борошно, добре перемішуючи і обсмажуйте близько хвилини. Влийте невеликими порціями тепле молоко. Постійно перемішуйте суміш, доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні 10 хвилин.

7. У подзагустевший соус насипте цукор і додайте ванілін, перемішайте.

Дивіться також:  Шаурма. Покроковий рецепт з фото

8. Як тільки цукор розчиниться, знову доведіть суміш до кипіння і зніміть з вогню.

9. Кладемо сирники на тарілку, поливаємо солодким молочним соусом і швидше їмо!!

Рецепт сирників з манкою і сиром на сковороді

Ще однією варіацією приготування сирного тесту є спосіб без додавання борошна. Замість неї ми додаємо манну крупу і сирне виріб виходить більш м’яке і соковите.

Нам знадобиться:

  • Сир 5-9% жирності — 600 гр.;
  • Крупа манна — 180 гр.;
  • Цукор — 60 гр.;
  • Яйце — 3 шт.;
  • Сіль — 1/4 ч. л.;
  • Масло рослинне — 100 гр..

Спосіб приготування:

1. Сир треба гарненько розім’яти, додати яйця і перемішати.

2. Насипте манку, але не всю, залиште трохи для обвалювання виробів. Плюс цукор і сіль, залиште на кілька хвилин, щоб манна крупа набухла.

3. За допомогою столової ложки набираємо сирну масу і обвалюємо в манній крупі або за бажанням в борошні, формуючи оладки.

4. В розігрітому рослинному маслі обсмажуємо сирні оладки з двох боків до золотистого кольору.

5. Подавайте гарячими, а зверху можна полити вишневим варенням без кісточок.

Сирні сирники з родзинками

Цей рецепт дуже простий і чомусь найбільше привертає увагу дітей.

Це цікаво!! Багато хто дивується, чому в сирники немає сиру?! Все просто: «сир» в перекладі з української означає сир, тому це ласощі і складається з сиру, а не з сиру.

Нам знадобиться:

  • Сир — 250 гр.;
  • Яйце — 1 шт.;
  • Борошно — 0,5 склянки;
  • Родзинки — 2 ст. л.;
  • Цукор — 2 ст. л.;
  • Рослинна олія — 2 ст. л.;
  • Сода — 2 ч. л.;
  • Сіль — за смаком;
  • Кориця — 0,5 ч. л..
Дивіться також:  Вареники з картоплею: 6 покрокових рецептів для приготування вдома

Спосіб приготування:

1. У сир необхідно додати цукор, сіль, корицю. Вбити яйце і все добре розтерти.

2. Додайте просіяне борошно. Все перемішайте. Ізюм промийте і додайте в сирне тісто.

3. Сформуйте сирні кульки і обваляйте їх у борошні.

4. На сковороду налийте масло, розігрійте. Смажте заготовки з двох сторін під закритою кришкою до готовності.

Загрузка...

Відео рецепт, як приготувати сирники з бананом і сиром

Якщо ви хочете урізноманітнити сирну страву, то приготуйте його з бананом, виходить дуже смачне ласощі і подвійно корисне, а також дієтичне. Дивіться відео і готуйте із задоволенням!!


Думаю, прочитавши мою добірку, сирники стануть вашим улюбленим десертом, адже все просто, смачно і корисно. Ви зі мною згодні?? Чекаю ваших відповідей!! Поки, поки!!