Що приготувати на вечерю швидко і смачно, рецепти в домашніх умовах

Кожен день, йдучи з роботи, в нашій голові крутиться один і той же питання — що можна приготувати на вечерю швидко і смачно? Добре якщо доводитися думати тільки про себе тут іноді можна махнути рукою і взяти фруктів або йогурту. Але в більшості випадків, на тендітні плечі жінок лягає ще й раціон харчування цілої родини.

І тут виникає цілий ряд труднощів, як урізноманітнити харчування, як швидко приготувати корисний обід і при цьому ще й не залишитися на бобах. Потрібно врахувати смаки всіх членів сім’ї і про себе теж не забути. Досвідчені домогосподарки, звичайно, знають в цьому толк, але що робити нам середньостатистичним жінкам? Коли і робота і відпочити хочеться і про себе кохану не забути. Спробуємо розібрати, пошукаємо простоту і легкість.

Якщо ви все частіше замислюєтеся про те як приготувати вечерю швидко і смачно в домашніх умовах і що приготувати на вечерю, то ви потрапили за адресою.

Загрузка...

Швидко і смачно приготувати на вечерю?

Звичайно, найшвидше, скажіть ви — це зварити пельмені або посмажити яєчню. Частково ви маєте рацію, але це можна зробити раз, два, три, а потім це просто набридне. І знову ж де користь для організму? Так що найпростіші варіанти швидко і смачно ми, звичайно, розглянемо, але не будемо їх ставити в главу кута.

Каші — швидке і смачне рішення на вечерю

Можна приготувати на вечерю саме швидке і смачне блюдо — це каші. Каші готуються, як в каструлі, так і в пароварці. З молоком або на воді. Користь, принесена кашами для організму дуже велика. Каші можна готувати в будь-який час доби. І вечір для смачної каші саме час.

Гречана каша

Приготування на вечерю гречаної каші багато часу не забере. Гречана крупа багата антиоксидантами, найбільше їх у ядриці (цільні зерна). Можна готувати гречану кашу з олією або молоком використовувати у вигляді гарнір або як самостійне блюдо. Як мене вчив мій дід, а у нас в родині, цю кашу готував тільки він, і найчастіше любив її на вечерю, головна особливість, що в каструлі заважати кашу треба лише три рази – коли залив водою, коли закипіла і коли води вже не видно. Тоді каша виходить зернятко до зернятка.

Швидке приготування вівсяної каші на вечерю

Что приготовить на ужинЗвичайно, всі чули, наскільки корисна ця каша для організму. Головна користь цієї каші в тому, що вона багата пектинами і завдяки цьому швидше, ніж інші крупи відновлює мікрофлору кишечника. Краще вибирати великі вівсяні пластівці, а не пластівці швидкого приготування. Чому вівсянка хороша для швидкого приготування на вечерю, так як в ній містяться складні вуглеводи, розщеплення яких відбувається повільно. Цієї енергії буде достатньо на весь вечір, і підкріплюватися більше не доведеться.

Також на вечерю можна смачно і корисно підкріпитися пшоняною кашею

Швидко приготувати пшоняну кашу на вечерю не складно. За півгодини буде готова смачна каша з рибою. Для цього попередньо пшоно обшпарюють окропом, потім миють водою і опускають в киплячу воду. Як каша почне набухати, додати масло, сіль і поставити доходити на повільний вогонь. Тим часом чистимо рибу, солимо. Час приготування вечері ще можна скоротити, якщо почистити рибу заздалегідь. Потім обваляти її в борошні і обсмажити до скоринки. Готуємо підливку: цибулю обсмажити до рум’яного кольору, додати трохи цукру, томату, спецій. Додати борошна і перемішати все до однорідної консистенції. Повільно влити гарячу воду, підлив повинен закипіти. Швидкий і корисний обід на столі.

Молочна кукурудзяна каша

Что приготовить на ужинКрім цих страв іноді на вечерю можна приготувати молочну кукурудзяну кашу з маслом і з цукром. Якщо хочеться чогось незвичайного, то це займе трохи більше часу, можна приготувати кашу з сухофруктами.

Рецепт приготування простий — потрібно родзинки, курагу, по 100 гр. кожного, промити і залити окропом, курагу нарізати.

Тепер будемо варити до вечері саму кашу. На 1 склянку крупи потрібно 2 склянки молока і 2 склянки води. Воду з молоком кип’ятити, додати сіль і цукор. Всипати крупу, помішуючи, через 15 хвилин каша стане крутий і її треба викласти в горщик, перекладаючи сухофруктами і вершковим маслом (100 гр.)

Запікатися наш вечеря буде в закритому горщику в духовці, при температурі 900, близько години. Кукурудзяна крупа містить вітаміни і очищає організм від токсинів.

Каша є найбільш дешевим продуктом для приготування хоч сніданку, хоч вечері. Її вживають в їжу люди будь-яких можливостей всіх країн світу.

Загрузка...

Приготуємо швидкий і смачний вечерю з овочів

Овочі можна готувати як самостійну страву, для тих, хто полюбляє легку вечерю. Можна запікати. Можна тушкувати або просто приготувати салат зі свіжих овочів.

Салати з овочів

Мені подобається пекінська капуста для тих жінок, хто зі мною солідарний цей рецепт приготування вечері або додаткового страви до нього: необхідні інгредієнти – це огірки, соєвий соус, пекінська капуста, зелений горошок. Овочі потрібно помити, порізати, додати горошок і соєвий соус змішати. Салат готовий. Нічого складного.

Ось ще простий рецепт приготування легкого і швидкого вечері салат називається — здоровий спосіб життя. Для нього буде потрібно буряк, яблуко, чорнослив, волоський горіх, родзинки, арахіс, сметана і часник. Салат дуже корисний для здоров’я. Збагачує організм вітамінами, допомагає підтримувати себе в ідеальній формі, адже для нас жінок це важливо.

Можна приготувати інше смачне блюдо на вечерю з овочів, можу порадити салат — експериментальний. Правда цей салат буде сытней, в його склад входить м’ясо. Необхідні інгредієнти для нього: болгарський перець, помідори, зелень, капуста білокачанна, грудинка. Цибуля ріпчаста, майонез, кукурудза консервована. Овочі та м’ясо нарізати, посолити, поперчити. Заправити майонезом.

Рецепти страв можна приготувати на вечерю швидко і смачно

Побалуйте себе смачним українським блюдом – швидкі галушки

Что приготовить на ужинДля цього знадобляться:

  • — пачка сиру,
  • — яйця,
  • — сіль за смаком,
  • — борошно.

Рецепт:

Тепер потрібно замісити круте тісто і скачати з нього ковбаски. Їх нарізають невеликими кружечками, 1-2 см завтовшки. Варять галушки в підсоленій воді і можна подавати на стіл зі сметаною і зеленню. Можна додати вершкове масло. Смачно і просто приготували вечерю.
Трохи довше готуються м’ясні страви. Так як просто на просто час приготування м’яса довше. Найпростіше це пельмені. Але залишається сподіватися на якість продукту, який ви збираєтеся зварити.

Дивіться також:  Як зберігати прополіс

Постараємося швидко і смачно приготувати на вечерю м’ясо

Что приготовить на ужинЯ віддаю перевагу вихідним продуктів, які можна побачити, помацати і, зрозуміло, понюхати.

Інгредієнти:

  • — м’ясо (свинина або яловичина),
  • — спеції,
  • — макарони,
  • — твердий сир,
  • — часниковий соус.

Рецепт приготування:

Шматочки м’яса потрібно обсмажити в глибокій сковороді. Приправити спеціями, посолити і поперчити. Макарони повинні бути трохи твердими. Їх всипаємо в м’ясо, можна додати сметани, потім посипати тертим сиром. Відправляємо все це в духовку. Перед подачею готового страви на стіл приправити часниковим соусом.

М’ясо по-грузинськи

Что приготовить на ужинРецепт приготування смачного м’яса на вечерю звичайно ж м’ясо по-грузинськи. Воно займає трохи довше часу. Але так як готується воно в духовці. Ми виграємо цілу годину вільного часу.

Необхідно:

  • — 1 кілограм м’яса.,
  • — 1 ст. ложка сметани,
  • — зелень (розмарин, кінза, кріп, петрушка),
  • — 2 ложки меду,
  • — 1 ст. ложка лимонного соку.

Готуємо м’ясо на вечерю:

Потрібно порізати м’ясо на великі шматочки, змішати з подрібненою зеленню, солимо, перчимо. Потім потрібно змішати м’ясо, сік лимона і мед. І залишити в холодильнику. Додаємо сметану і запікаємо одну годину в духовці. Вечеря виходить, пальчики оближеш. Чоловіки скажуть вам спасибі.

Свинина з ананасом

Что приготовить на ужинДля приготування святкової вечері, звичайно ж,центральною стравою має стати гаряче. Пропоную простий швидкий і шалено смачний варіант. Такий як — свинина, запечена з ананасами.

Необхідно для цього:

  • — 500 гр. свинини,
  • — консервовані ананаси кільцями 1 банк,
  • — помідори дві штуки,
  • — цибуля – 2 штуки,
  • — сир – 100 грам,
  • — маслини.

Тепер готуємо свято для гостей:

Свинину ріжемо шматочками, відбиваємо, відразу солимо і перчимо, викладаємо на деко (змастити соняшниковою олією). Помідори і цибулю ріжемо кільцями. Укладаємо на м’ясо цибулю. Поливаємо майонезом. На цибулю викладаємо кільця помідора. Потім ананас. І знову поливаємо майонезом. Зверху засипаємо тертим сиром. Прогріваємо духовку до 180 градусів і чекаємо 30-40 хвилин.

Курка в рукаві

Что приготовить на ужинВсі ми знаємо, що куряче м’ясо готується дуже швидко, тому цей продукт підійде для приготування святкової страви.

Інгредієнти:

  • — картопля,
  • — курка
  • — морква
  • — цибулю.

Рецепт:

Найпростіший варіант це посолити поперчити курку, картоплю, моркву і цибулю почистити і нарізати. Все це залити майонезом і перемішати. Є пакети (рукави для запікання), складаємо все в цей пакет і кладемо в духовку. Чекаємо на 45-50 хвилин. Аромат смаженої курки рознесеться по квартирі і гостям відразу стане ясно, що в цьому будинку їх чекають і ради їм.

Запіканка з фаршем і рисом

Что приготовить на ужинЩе одне м’ясне блюдо можна запропонувати вашій увазі, для швидкого приготування і ситної вечері. Це запіканка з фаршем і рисом.

Нам знадобиться:

  • — фарш свинина-яловичина півкіло,
  • — склянка рису,
  • — дві цибулини,
  • — морква або дві,
  • — 200 грам капусти
  • — 100 грам сметани,
  • — пару столових ложок томатної пасти,
  • — куркума,
  • — сіль,
  • — перець.

Рецепт приготування:

Рис викладаємо в казанок, перчимо, солимо,додаємо куркуму і заливаємо трьома склянками холодної води. Як закипить вода, накриваємо кришкою. Рис повинен варитися 20 хвилин.

Морква потремо на крупній тертці, ріжемо цибулю і обсмажуємо їх на сковороді, не забуваємо посолити і поперчити. Включаємо духовку. Тим часом поки гріється духовка, шаткуємо капусту.

Розбавляємо томатну пасту 4-5 ст. ложками води. Сметану так само треба розбавити водою 4-5 ст. ложок.

Фарш посолити, поперчити.

Тепер підходимо до завершального етапу приготування смачної вечері – викладання в форму. Першим шаром у змащену олією форму, викладається рис, потім підсолена капуста. Її поливають томатною пастою з водою. Слідом йде фарш, а останній моркву і цибулю. Зверху помастимо сметаною. Час готування 50-60 хвилин. І запіканка для тих, у кого немає часу готувати довгий вечеря готова. Поки вона готується, ми можемо почитати. Прийняти душ, або зайнятися яким-небудь іншим приємним справою.

Ластівчине гніздо — ситний вечеря без проблем

Что приготовить на ужинБагато хто скажуть мені спасибі за наступний рецепт, як швидко і смачно приготувати ситний вечеря. Це блюдо називається — ластівчине гніздо. Якщо ви його не знаєте, то я буду щиро рада, що вам тільки треба його спробувати. Почнемо з інгредієнтів.

Нам буде потрібно:

  • — фарш (свинина-яловичина) — 0,5 кг,
  • — хлібного м’якушки три скибки
  • — часник — 3 зубці,
  • — кріп,
  • — перець,
  • — сіль,
  • — яйце — 2 шт.,
  • — майонез,
  • — кетчуп,
  • — великий помідор,
  • — болгарський перець,
  • — сир твердий – 100 р.

Рецепт:

Ось тепер, коли всі продукти зібрані, прийшов час приготування цього чудового вечері. Доведемо до потрібних смакових якостей фарш. Додаємо у фарш перець, сіль, заздалегідь вимочений в молоці хлібний м’якуш, кріп і два яйця. Перемішуємо. Ліпимо коржі і викладаємо на деко, змащене маслом. Наступний крок нарізаємо цибулю, перець болгарський, помідор, кружечками. Викладаємо на м’ясну корж за порядком кетчуп, цибуля, майонез, помідор, майонез, сир. Перець кружечком треба вдавити в коржик і саму начинку теж. Ставимо в духовку на 30 хвилин. Духовка повинна бути розігріта до 1800 С. Приємного вечері, на приготування якого пішло всього 40 хвилин.

Котлетки з минтая або тріски — швидко і смачно

Что приготовить на ужинЦі котлетки схожі на курячі, і не відразу зрозумієш з чого вони. М’ясо минтая і тріски не володіє сильним рибним запахом, тому і вашим діткам блюдо швидше за все сподобається. Рецепт приготування схожий з рецептом приготування м’ясних котлет.

Щоб приготувати смачну вечерю з риби нам знадобляться:

  • — картопля 1 штука,
  • — минтай 1 штука,
  • — цибуля ріпчаста 1 штука,
  • — куряче яйце,
  • — м’якуш білого хліба,
  • — перець,
  • — сіль,.
Дивіться також:  Стейк з індички на сковороді

Рецепт:

Спочатку рибу очищаємо від кісток і від шкірки. Рибне м’ясо, картоплю і цибулину прокручуємо на м’ясорубці. Бажано два рази. Потім у фарш додаємо яйце, сіль і перець. Робимо акуратні котлетки і і паніруємо в сухарях. Обсмажуємо з одного і іншого боку, до готовності. Ось так можна швидко приготувати на вечерю корисне і не дороге блюдо. До нього можна подавати різні гарніри з картоплі, каші, макаронів і приємного апетиту вам і вашій родині. Можна до котлет приготувати соус або купити підходящий в магазині.

Скумбрія, запечена з картоплею під майонезом

Что приготовить на ужинІнший варіант швидкого приготування смачної їжі на вечерю з риби. Це скумбрія, запечена з картоплею під майонезом. Звучить назва страви солідно, а готується дуже просто.

Інгредієнти:

  • — скумбрія — 1-2 шт,
  • — картопля 1 кг,
  • — цибуля ріпчаста -1 шт,
  • — сіль і перець за смаком,
  • — майонез -100-150 р.

Рецепт приготування:

Тепер приступаємо безпосередньо до готування вечері – скумбрію чистимо і ріжемо. Цибулю порізати потрібно півкільцями. Рибу і цибулю викладаємо в миску, солимо, перчимо й залишаємо в спокої на 15 хвилин. Тим часом включаємо духовку і починаємо чистити картоплю. Поріжемо картоплю кружечками, додамо до риби і перемішати з майонезом. Викладемо у форму і будемо запікати в духовці 40-50 хвилин при температурі 180 0 С.

Салат з перцю і базиліку

Что приготовить на ужинТакож гарним варіантом салату, який може бути приготований на святкову вечерю може стати салат з солодкого перцю і базиліку. Його можна використовувати як самостійне блюдо, так і в якості гарніру до м’ясної страви.

Інгредієнти:

  • — болгарський перець;
  • — рослинна олія;
  • — бальзамічний оцет;
  • — часник;
  • — 50 грам базиліка.

Рецепт:

Три болгарських перцю, почистити, порізати, нарізати смужками. На розігрітій сковороді обсмажити перець 7 хвилин з рослинним маслом, помішуючи. До перцю додамо два подрібнених часничку і столову ложку бальзамічного оцту. Останній штрих додати — базиліка. Посолити, поперчити і хвилинку прогріти. Зовсім було не складно.

Салат з баклажанів — відмінний варіант для швидкого святкової вечері

Что приготовить на ужин Салат з баклажанів, в якості страви для святкової вечері він відмінно підійде і по швидкості і по якості.

Інгредієнти:

  • — баклажани,
  • — болгарський перець,
  • — курячий окорочок,
  • — соєвий соус,
  • — оцет,
  • — часник,
  • — чорний перець.

Рецепт:

Баклажани ріжемо кільцями і смажимо їх на соняшниковій олії. І туди ж додаємо болгарський перець кубиками. Масло має стекти, тому складіть його в друшляк. Тепер зваримо стегенце і поріжемо його. Змішуємо разом, додаємо соєвий соус, оцет, часник, чорний перець і коріандр. Дати трохи постояти.

Салат з печінкою та квасолею

Что приготовить на ужинІнгредієнти для страви:

  • — варена печінка яловича — 100г,
  • — квасоля – 150г,
  • — пастернак – 1шт.,
  • — часник – 2зубчика,
  • — оливкова олія – 2ст.л.,
  • — цибуля – 1головка,
  • — сіль,
  • — зелень – невеликий пучок.

Нехай вас не лякає кількість інгредієнтів для даного рецепту швидкого вечері, готується буквально блискавично, за умови, звичайно, що печінка і квасоля, заздалегідь відварені, чекають в холодильнику. Пастернак, теж можна відварити заздалегідь, в свежеприготовленном вигляді він набагато корисніше, тому почнемо приготування цього салату з того, що поставимо отвариваться пастернак. Поки ми дістаємо з холодильника продукти, нарізаємо їх, він вже буде готовий.

Отже, пастернак відварюється, готову печінку нарізаємо соломкою, додаємо до неї квасолю, часник натираємо на дрібній тертці і змішуємо з оливковою олією, поливаємо цим соусом квасоля з печінкою. Цибулю нарізаємо півкільцями і заливаємо окропом на три хвилини, потім зливаємо воду і додаємо цибулю в салат разом з подрібненою зеленню. Готовий пастернак кладемо в холодну воду, бажано в крижану, так він швидше охолоне і до того ж, такий термо удар допоможе йому дійти до готовності. Остиглий пастернак очищаємо і нарізаємо кубиками в салат, все ретельно перемішуємо і насолоджуємося смачним і корисним вечерею.

Сирно – овочевий салат

Что приготовить на ужинІнгредієнти для страви:

  • — цукіні – ½ середньої,
  • — кольорова капуста – кілька суцвіть,
  • — баклажани – 1большой,
  • — брокколі – кілька суцвіть,
  • — болгарський перець – 1шт,
  • — спеції,
  • — сіль,
  • — вершки – 100 мл,
  • — сир адигейський – 200г,
  • — оливки – кілька штук.

Для швидкості приготування цього смачного і корисного салату ви можете скористатися готовим набором заморожених овочів, вам залишиться лише викласти їх на деко або сковороду і відправити в максимально розігріту духовку. Запікати овочі слід до повної готовності, періодично дістаючи і перемішуючи, посолити, поперчити. Але можна швидко приготувати такий салат зі свіжих овочів, попередньо їх, нарізавши, вам залишиться до вечері дістати нарізку з холодильника і, так само як у першому варіанті, відправити в розігріту духовку. Після того, як ми дістанемо з духовці запечені овочі, перекладаємо їх в іншу сковорідку і заливаємо вершками, доводимо до кипіння і ретельно перемішуємо. Готовий салат змішуємо з кубиками сиру і оливками, подаємо на красивому блюді, дуже швидко, смачно і корисно.

Курячі нагетси з чорносливом

Что приготовить на ужинІнгредієнти для страви:

  • — курячі грудки – 2шт.,
  • — чорнослив – 100г,
  • — волоські горіхи – кілька шт.,
  • — вершкове масло – 30г,
  • — яйця – 2шт.,
  • — сіль,
  • — перець,
  • — вівсяні пластівці.

Процес швидкого приготування вечері по даному рецепту можна відчутно прискорити попередньою підготовкою курячих грудок. Отже, курячі грудки промиваємо, ріжемо кожну навпіл і відбиваємо, солимо і перчимо, проробляємо цю роботу завчасно і відправляємо підготовлене куряче філе в холодильник.

До потрібного моменту, дістаємо підготовлені курячі грудки і включаємо духовку, розігріваємо її до максимуму. Чорнослив промиваємо та нарізаємо соломкою, волоські горіхи раздавливаем, змішуємо з чорносливом і вершковим маслом. Відбиті курячі грудки розкладаємо на робочій поверхні і викладаємо на кожну приготовану начинку, звертаємо рулетиком, кожен рулетик обвалюємо у збитих яйцях, а потім у вівсяних пластівцях. Всі підготовлені рулетики розкладаємо в рукав для випікання, покладений на сковороду або деко, зав’язуємо обидва кінці рукава і ставимо на випічку протягом 30 хвилин. Якщо ви виявите оперативність і правильно розподіліть мінімум вільного часу, то самі не помітите, як швидко у вас з’явився гарячий шикарна вечеря на столі, приємного апетиту!

Дивіться також:  Відбивні, запечені з грибами, помідорами і сиром

Запіканка сирна на основі вівсяної

быстрый ужин что приготовить

Інгредієнти для страви:

Для основи:

  • — вівсяні пластівці – 100г,
  • — сир, жовтий, витриманих сортів – 50г,
  • — вершкове масло — 30г;

Для начинки:

  • — сир – 200г,
  • — сир адигейський або будь ропні – 100г,
  • — яйця – 2шт.,
  • — зелень – невеликий пучок
  • — часник – 3зубчика.

Даний рецепт швидкого вечері хороший тим, що дозволяє і основу і начинку приготувати заздалегідь і те й інше може спокійно стояти в холодильнику досить тривалий час. До вечері вам залишиться лише розкласти одне на інше і в духовку, раз – два і ароматний, красивий і корисний обід, до вашого задоволення, вже на столі!

Отже, для завчасного приготування основи для нашої запіканки ми з’єднуємо вівсяні пластівці з натертим на тертці сиром і вершковим маслом, все перемішуємо і ставимо в холодильник, сіль не додаємо ні в основу, ні в начинку.

Для приготування начинки розминаємо сир з натертим сиром, додаємо збиті яйця, подрібнену зелень і вичавлений часник, все, начинка готова, так само ставимо її в холодильник.

До вечері, розкладаємо основу на плівку для випікання, покладену на сковорідку або деко, розрівнюємо і викладаємо начинку, таким же рівним шаром, ставимо в розігріту духовку і випікаємо хвилин двадцять, все залежить від вашої духовки. Погодьтеся, що більш швидке готування їжі, може бути тільки при приготуванні банального бутерброда.

Швидкий вечерю в мультиварці — рецепти

Технології не стоять на місці, і разом з ними спрощується наше життя. У нас вивільняється час для себе. Велику роль у приготуванні швидкого і корисного вечері тепер грає мультиварка. Готувати в ній можна все що завгодно, починаючи з тих же самих каш, овочів і закінчуючи м’ясними виробами, рибою. Користь подібної їжі у відсутності масла і жиру, тобто в холестерину. Крім того великий плюс в мультиварці, що можна приготувати на вечерю кілька страв одночасно, наприклад у такому поєднанні овочі, рис, риба.

Овочеве рагу в мультиварці

Что приготовить на ужинТим щасливчикам, хто спростив своє життя полегшенням приготування вечері за допомогою мультиварки і наш наступний рецепт – овочеве рагу.

Необхідні продукти:

  • м’ясо або курка півкіло,
  • — 3 шт. картоплі, один кабачок,
  • — 2 шт. помідори,
  • — цибуля ріпчаста,
  • — половина качана цвітної капусти,
  • — морква,
  • — дві часточки часнику.
  • — сіль і перець — за смаком.

Тепер дізнаємося, як приготувати вечерю з овочевого рагу в мультиварці:

М’ясо нарізаємо шматочками, бажано невеликими. Чашу мультиварки змащуємо олією. Кладемо в неї м’ясо. На режимі Випічка підсмажуємо м’ясо протягом 15 хвилин. Потім додаємо до м’яса цибулю і терту моркву, перемішати і ще підсмажити 10 хвилин. Поки наше м’ясо з піджаркою готується, можна встигнути нарізати овочі. Закладаємо овочі до м’яса і додаємо солі і спеції (наприклад, лавровий лист). Заливаємо 1,5-2 склянки гарячої води і на режимі Гасіння залишаємо на 1,5 години. Вечеря, приготована в мультиварці, виходить ніжним, ароматним.

З овочевим рагу можна експериментувати, додавати і прибирати інгредієнти. Все по вашому смаку.

Рецепт з теми смачну вечерю в мультиварці — макарони по-флотськи

Что приготовить на ужинВсі ми готували їх, використовуючи традиційну піч, тепер спробуємо, використовуючи сучасні технології.

Нам буде потрібно:

  • пачка макаронів (400 грам),
  • одна цибулина,
  • одна морква,
  • 400 грам фаршу (яловичина-свинина),
  • сіль,
  • перець,
  • приправи.

Приготувати макарони по-флотськи в мультиварці дуже просто:

Потрібно попередньо провести приготування: нарізати цибулю, морквину потерти. І разом з фаршем обсмажити в мультиварці на режимі » Випічка, близько 15 хвилин. Далі додаємо макарони і заливаємо гарячою водою за рівнем макаронів. Потрібно посолити, поперчити. Додати приправи і ложку вершкового масла. Використовуючи програму — Плов макарони по-флотськи приготуються за 1 годину. Плюс в тому, що на цей час ви можете забути про готування і насолодитися відпочинком. Сигнал сповістить вас про те, що страва готова. При подачі до столу можна додати кетчуп або який-небудь соус. Вечеря готова.

Є безліч плюсів приготування вечері в мультиварці. Це смачно, це швидко і це звільняє ваш час. Ви витрачаєте час тільки на те, щоб закласти в мультиварку інгредієнти. А далі вам не доведеться турбуватися, машина зробить все сама. Приємного апетиту.

Что приготовить на ужин

Можна було б ще багато привести різних рецептів та безліч способів як скоротити час приготування смачної вечері. Але головне вчасно зупинитися. Хотілося б акцентувати увагу на деяких речах, треба брати свіжі продукти, молоді, наприклад, молода картопля звариться швидше. Віддавати перевагу продуктам, які швидко готуються – куряче м’ясо, риба. І іноді можна робити заготовки на майбутнє. Наприклад, приготувати фарш, або почистити рибу, це значно скоротить ваш час приготування вечері. Залишайте час для себе і будьте ситі і задоволені. дуже далекоглядно, так як тільки в свежеприготовленном вигляді їжа надає нам всі необхідні речовини і заряджає енергією, то вам неодмінно слід скористатися нашим підбором рецептів для швидкого приготування вечері. Найбільш прийнятною їжею для вечері є білки, в будь-якому їх вигляді, особливу перевагу тут можна віддати риби або птиці. Так як варіант кулінарної обробки риби та птиці у вигляді смаження, ми виключили, то коло рецептів, які можуть нас зацікавити, ще більше звужується, нам слід вибирати рецепти передбачають запікання, тушкування і відварювання. Не слід упускати з виду і рецепти приготування страв з рослинних білків, особливо квасолі, крім того вживати свій швидко приготований вечерю ми будемо з гарніром, що представляють із себе різні овочеві салати або нарізки.